Keukenplanner

Keukenplanner? De makkelijkste manier om zelf uw keuken ontwerpen. U hoeft niet perse eerst naar een toonzaal om een keuken te laten ontwerpen. Dit kan u nu ook makkelijk thuis op de bank doen of even snel onderweg.

Goedkoopste Duitse keukens? Bekijk de mogelijkheden!

Keukenplanner

KeukenplannerDeze keukenplanner is speciaal ontworpen voor mensen die geen idee hebben wat de mogelijkheden zijn van keukens. U hoeft niets te downloaden, en u hoeft dus geen kennis te hebben van keukens. Het programma leidt u en helpt u dus zo door het ontwerp heen, waardoor u binnen enkele minuten een mooie keuken heeft getekend in 3D. Met uw ontwerp kunt u natuurlijk langs de toonzaal gaan en informeren of dit in uw keuken mogelijk is.  Ontwerp je keuken

Gratis keukencatalogi

Om alvast inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken, kunt u hier de gratis keukencatalogi aanvragen. De keukencatalogi kunt u na aanvraag binnen drie dagen bij u thuis verwachten. Boordevol met de nieuwste trends en designs.

Deze trends en designs kunnen u een mooi beeld geven van hoe u keuken er eventueel ook uit kan zien. Tevens kunnen deze trends en designs u ideeën geven waar u eerder niet aan heeft gedacht.

Ook zal u meer inspiratie krijgen voor uw nieuwe keuken. U zult meer opties in uw keuken creëren en wellicht ontwerpt u onbewust uw nieuwe keuken wat u voorheen niet had verwacht.

Vol met onder andere leuke artikelen over betaalplannen, prijzen van keukens en een overzicht met de nieuwste kleuren. Bestel hier de nieuwste keukencatalogi!

Hoe werkt de keukenplanner?

Hoe werkt de planner? Deze werkt vrij eenvoudig. Eerst kiest u uw voorkeur stijl keuken. Dit kan zijn modern, greeploze of klassiek. Dit is niet hoe de keuken er uit komt te zien.

Daarna geeft u uw muur maten door en heeft u binnen enkele seconden de hoogte en breedte van de muren getekend. Daarna kunt u meteen hierin de deuren en ramen plaatsen.

U kiest daarna het type keuken en kleur front van de keukenkastjes en een werkblad zoals u dat wilt in uw nieuwe keuken. Nu kunt u gemakkelijk de keuken in de ruimte schuiven en eindeloos aanpassen.

Na deze stap kunt u uw voorkeur aangeven welke kleur u de vloer en wanden graag wilt hebben. Als laatste stap kunt u uw ontwerp van alle kanten bekijken in een 3D weergave. Mocht er nog iets niet naar wens zijn of ontbreken dan kunt u dit nog altijd aanpassen.

Voor de prijsopgave van uw ontwerp bent u helaas genoodzaakt om naar een keuken toonzaal te gaan. Dit omdat de prijzen van een keukenzaak vaak verschilt. Niet elke keukenzaak heeft hetzelfde materiaal bijvoorbeeld.

Binnen enkele minuten heeft u uw keuken ontworpen en bent u tal rijker aan ideeën. En dit allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving.